Sidney Sheldon Chasing Tomorrow: A Book Review

Bevezetés

Sidney Sheldon Chasing Tomorrow című regénye olyan regény, amelyet szívesen olvastam három évvel ezelőtt, amikor kénytelen voltam a feladataimra. Kértem a bátyámat, hogy vegyen meg néhány Sidney -regényt, és jól fizettem neki. Gyorsan előre ma az új otthonom kísérteties környezetében, amikor este közeledik, úgy gondoltam, hogy egy regény olvasása nagyszerű módja annak, hogy elfelejtsek mindent, sőt magam is. Ezért kaptam kézhez a könyvet, hogy véleményt írjak.

A könyvről

A „Holnap üldözése” az „Ha holnap eljön” című regény folytatása, szerzője is Sidney. Mindkettőben vannak rejtélyek, bánatok, és az extázis és az öröm csúcspontja. A hősnő, Tracy Whitney csaló, és az ő embere, Jeff is. Miután rossz és korrupt játékokat játszottak gonosz embereken, és rosszul vagyonra tettek szert, mindketten úgy döntenek, hogy letelepednek a folytatódó „Holnap üldözése” című regényben. Egy félreértés az elválásukhoz vezet, és bármennyire is keresi Jeff, nem talál nyomot. Aztán Tracy, akinek fia van (amit Jeff nem tud), játékos és boldogan él egy tanyán, magasan a hegyekben, régi egyedülálló szomszédjával. Aztán fokozatosan rájön egy rendőrségi nyomozón keresztül, hogy Jeff élete veszélyben van Európában, és valaki a színfalak mögött őrülten játssza a játékát. Tracy emlékszik arra, hogyan mentette meg egyszer Jeff az életét (ahogy Sidney mesélte az „Ha holnap eljön” első regényben). Ezért a fiát a szomszédja gondjaira hagyja, és Európába repül, miután egy rejtélyes játékot szervez a felettük álló ügyes személy.

Ez a személy brutálisan megkínozza Jeffet a koponyán, és Tracy időben ráér ölje meg a gazembert kis revolverével egy alapos iszonyatos küzdelem után. A rendőrség is képbe kerül, Jeffet pedig kórházba szállítják. De Tracy nem maradhat mellette, mert korábban csaló volt, és a korrupt játékokat játszotta, és megcsalta azokat az embereket, akikről más rendőrségi nyomozók érdeklődnek. Tehát a fiához és a szomszédjához kell repülnie.

Jeff és Tracy megbékélnek a hegyi tanyáján. De Tracy úgy dönt, hogy külön marad, és ezt elmondja neki a fiuk érdekében. Jeff beleegyezik és távozik. A fia Jeff bácsinak nevezi, és szomorú, hogy elmegy. Megkérdezi az anyját, hogy találkoznak -e még Jeff bácsival, mert nagyon szereti. Tracy finoman válaszol: – Talán. Soha nem tudhatod, mit hoz a holnap. ”

A szerző (k) ről

Sidney Sheldon nemzetközi bestseller regények, televíziós forgatókönyvek, filmek és a Broadway szerzője játszik, a világ egyik legtermékenyebb írójaként sorolva őt. Első könyvét, a „Meztelen arcot” a New York Times az év legjobb „első rejtélyes regényének” minősítette. Végül minden népszerű könyve elérte a New York Times bestseller -listájának 1. helyét.

A „Chasing Tomorrow” című regény társszerzője Tilly Bagshawe, aki számos regény nemzetközileg bestseller -szerzője. Tilly és családja a Los Angeles -i otthonuk és a Nantucket -szigeten található tengerparti házuk között osztják meg az idejüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük