Sanne Rothman könyvismertetője a Harbour’s Edge -ről

Sanne Rothman fiatal felnőtt thrillere, a Harbour’s Edge felkelti a kíváncsiságot, miközben romantizálja a képzeletet, egy olyan történettel, amely rejtélyt, természetfeletti, bimbózó romantikát és intelligens 14 éves hősnőt kínál az önmegismerés mélyreható betekintési útján.

A történet gyönyörű Hawaii -n játszódik, és Sanne Rothman író csodálatos munkát végez a gyönyörű környezet részletezésében. Felfogja mind időtlen természeti szépségeit, mind művészien bemutatja a hawaii élet és kultúra izgalmas aspektusait, különösen azáltal, hogy beépítette a sötét és ősi tengeri szörnyek, a The Mo’o nevéhez fűződő történetét, melynek legendája és rejtélye eredetileg megfontolt. írta Harbor a történet elején.

Kezdetben, ahogy a történet kibontakozik, Harborral találkozunk, egy fiatal, ellenálló, intelligens tinédzserrel, akinek életét rejtélyek és szomorúság borítja. Miután mindkét szülőjét titokzatos körülmények között elveszítette, az elhagyatottság érzéseivel küzd, miközben megpróbálja megoldani a valóban történtek rejtélyét. Elvesztette F.B.I. ügynök apa egy hidegvérű gyilkoshoz és édesanyja, akik nyomtalanul eltűntek, és őt és húgát, Fig-et TuTu (nagymamája) gondjaira hagyták. TuTu-nak van egy népszerű, helyi étterme, amely hawaii hamburgereket és kikötői munkákat kínál az átmenő étteremben, ami lehetővé teszi számára, hogy gyakorolhassa az ügyfelek arcának elemzését az apja FBI profilozási kézikönyveiből származó technikák alapján. Azon dolgozik, hogy elemezze az arcokat, abban a reményben, hogy nyomokat talál apja gyilkosára és eltűnt anyjára.

Összességében egy történet, amely tele van jól megrajzolt fordulatokkal, amelyeket izgalom és feszültségek táplálnak, amikor a gyerekek eltűnni kezdenek, és Harbor úgy gondolja, hogy ő vezethet. Sőt, a történet rejtélyt rejt magában egy rejtélyen belül, amikor Harbour barátot szerez az iskolában, Keyne -t, akivel az első szerelem szikrái lángra lobbannak, azonban úgy tűnik, titokzatossága is körülveszi.

Összességében a Harbor’s Edge ötletes és magával ragadó olvasmánynak bizonyult, amit nagyon élveztem. Azon kaptam magam, hogy azonnal belecsöppenek Harbor gyönyörűen berendezett világába, rejtélyekbe, természetfeletti örökségbe burkolózva, és mesterségesen fűszerezve érdekes cselekményfordulatokkal, beleértve az egyes fejezetekben elért nyomok egyedi bevonását. Ezenkívül élveztem a történet szimpatikus karaktereit, különösen Harborét. Viszonylag érzékeny és intelligens karakter, könnyen szimpatizálhat vele, és akinek izgalmas utazását könnyű volt követni. Abszolút, érdemes és figyelemre méltó olvasmány, ami miatt többre vágytam. Várom a 2. könyvet, a Keyne -t és a The Mo’o haragját. Összességében ez jó választás lenne a nyár végi olvasmányhoz, és ajánlom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük