Pénzt takaríthat meg bármilyen módon – Könyvajánló

Mike Yorkey, az újság korábbi szerkesztője is a Focus on the Family magazin szerkesztője lett. Több mint 75 könyv szerzője, társszerzője vagy szerkesztője, 2 millió példányban nyomtatva. Kilenc nemzeti folyóirat főszerkesztője volt, és együtt dolgozott Stephen Arterburnnel is: „Every Man’s Battle”, Michael Chang, Billy Davis, Jr. stb.

Pénzt megtakarítani

Mike Yorkey 16 fejezetben számos módszert kínál az olvasók számára, hogy pénzt takarítsanak meg. Néhány fejezetcíme a következőket tartalmazza: Mennyit költöttünk (1. fejezet), Soha ne fizessünk kiskereskedelmet (6. fejezet), Valami a semmiért (8. fejezet), Fancy Stuff Fancy Price nélkül (10. fejezet), A befektetési játék (14. fejezet), The Checkout Line (16. fejezet) és még sok más.

Leküzdeni a fogyasztó által vezérelt életmódot

Mike Yorkey közvetlen hangnemben osztja meg, és nem vesztegeti az idejét a lényeg eléréséhez. Bevezetőjében leírja formátumát, amely így szól: „Az értékes tippek megtanulása mellett szórakoztató lesz az érdekes illusztrációk, informatív oldalsávok és gyors tanácsok olvasása.” Célközönsége észrevehetően a középosztálybeli keresztény családok.

Mike célja, hogy segítse az olvasókat, hogy a fogyasztó által vezérelt életmód fölé emelkedjenek, és belépjenek a pénzügyi békébe és szabadságba. Azt kérdezi: „… hogyan tartsuk meg a fejünket és költsünk okosan? Honnan tudjuk, hogy mi jó üzlet és mi nem? Ez a könyv segít válaszolni ezekre a kérdésekre, valamint sok praktikus tippet ad a kiadások meghosszabbítására … ”

Yorkey úr tompa módja a témák kezeléséhez figyelmezteti az olvasókat a kevesebb költésre vonatkozó döntő tippekre. A ruhavásárlásokról egy esetben beszél, és kijelenti: „Mivel az üzleteknek helyet kell biztosítaniuk a forró eladású profitszerzőknek, senki ne fizessen kiskereskedelemért a ruhákért … Légy türelmes… vásároljon ruhákat… az áruházak nagy eladásai során…”

Mike informatív információkat oszt meg a tárgyalások segítésére. Azt tanácsolja: „A tájékozott vásárló tudja, hogy a bútorok árrése 100-200 százalék. Megkérdezi: „Ez a legjobb ár?” üzenetet küld, amelyről tárgyalni szeretne. ”

Yorkey úr proaktív üzenetet mutat be, mondván: „Azoknak a pároknak, akik folyamatosan dolgoznak a pénzügyeiken, és itt egy kicsit nyírják, tervezik a jövőt, nem kell tülekedniük, amikor az autó meghal, vagy az egyik gyereknek szüksége van merevítőre.”

Töltsön kevesebbet és legyen több

Mike Yorkey tájékoztató és praktikus módszereket oszt meg az olvasók számára, hogy kevesebbet és többet költsenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük