Patrick L. McConnell áttekintése a Fűrész az erdőben című könyvről

Patrick L. McConnell Fűrész az erdőben című olvasata, amely a szívedet ugyanolyan befektetetté teszi, mint az elméd, sokoldalú lencsén keresztül tárja fel az életet, és az élet tapasztalatain keresztül érzelem- és motívumrétegekbe burkolja az emberi állapot aspektusait. Válogatott karakterek ligetével bemutatva, mindegyik saját életútján, de útjai dinamikus és életet megváltoztató módon keresztezik egymást.

Egy ügyes mesemondó, Patrick L. McConnell író, gyorsan leköti a figyelmet írástudó elbeszélésével, amely jól megrajzolt karaktereket tartalmaz, mindegyik ugyanolyan érdekes, mint a következő találkozás, és valahogy belegabalyodik a sokszínűség ugyanazon hálójába közösségi kollektíva. Ezenkívül a történet elárulja az emberi természet egyedileg felvetett aspektusait, amelyeket a karakterek példáznak, beleértve az olyan vonásokat, mint a szerelem, a bravúr, a vallás, az erőszak, valamint a politika. Sőt, ügyesen bemutatott, összefüggő interakciók közepette, amelyek az emberi gyengeségből és erősségekből összefonódó mozaikot hoznak létre, izgalmasan táplálva ezt a hangulatos, karaktervezérelt olvasmányt.

Ez az írni tudó, részletre koncentráló elbeszélés azonnal a jobb családot látja; apa, Artemus orvos, Taniaz anya és fiaik, Fülöp és Ádám. A testvérek egyedülálló párosak, mivel az öccse, Ádám gondoskodik bátyjáról, Fülöpről, aki lényegesen nagyobb és erősebb nála, de elméje egy gyermeké. Ahogy a család dinamikája idővel változik, miután elvesztette mindkét szülőjét, a testvérpár felnőttként szerény életet él, még mindig szoros kötelékben. Ádám, csendesen aljas, társadalmilag kínos, sőt visszafogott, de jó szándékú, továbbra is bátyja hű gondozója, aki időnként akaratlanul is agresszív és megfélemlítő marokká válhat.

Ezután Maryanne Whipple -vel találkozunk. Intenzíven rokonszenves jellemet mutat, 24 éves korában pedig vonzó és intelligens, de testileg és lelkileg is sebhelyes. Ezenkívül, miután nemrég felmentették a hadsereg szolgálatából, Maryanne kemény életet él, mivel egy háborúból sebhelyes kerekesszékből él, és többnyire hiányzó jobb lábával és sérült baljával küzd, ami bizonytalansággá teszi az élet irányának megtalálását . És bár némileg megdöbbent, bár traumatizált, empatikus természettel és bátor szívvel is rendelkezik.

Valójában minden következő fejezet további mélységet ad a történethez új karakterek hozzáadásával, amelyek mindegyike izgalmas befogadása a történetnek, és újabb szálat ad az élet hálójához, különösen akkor, ha azok metszik egymást a kiemelkedőbb karakterekkel. Eközben a rejtély alámerül a történetben, miközben karakterek és események mesterkedései történnek Alana Orrick apácatestvérhez érkező titokzatos e -mailek fogadásával, amelyek kontextusa gyakran különös, de az életet megváltoztató megvilágításhoz is vezet.

Mindent összevetve, teljesen élveztem a Saw the Forest című filmet, Patrick L. McConnell szerzőjétől. Határozottan rajongó vagyok, különösen miután elolvastam korábbi munkáját, a Gene Rasp -ot. Különösen az írási stílusát találom vendégszeretőnek, szórakoztatónak és jártasnak. Rengeteg érdekes akciót, karaktert, beállítást és sztorit kínál. Ezenkívül ügyes történetmesélő képességei olyan irodalmi utazásra kísérik Önt, amely nem csak könnyen vonzó, bonyolult részletekkel és érdekes személyekkel van tele, hanem a fantáziát is megragadja a sci-fi/tényalapú elemek frissítő beillesztése révén. Határozottan ajánlom ezt és a többi munkáját is, mivel érdemes elolvasni, és nagyszerű filmeket készítenének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük