Mike Hatch könyvbemutatója a Néma osztályról

A szerző, Mike Hatch az eredetiséget és a The Dumb Class: Boomer Junior High; egy retrospektív felnőttkorú történet, amely rendíthetetlenül apró, humoros és merészen kreatív sorozatot nyújt az olvasóknak az ifjú középiskolás baráti társasággal.

Az 1960 -as években játszódó történet „baby Boomer” barátok, Bill Jones, Eddie, Jeff és Harley a Boomer Junior High Schoolban való fejlődésük alatt. Az eseményeket Bill Jones részletezi, aki egyben a történet főszereplője. Összességében a tizenévesek kitartó, ivó, dohányzó, szexuális és cselszövő ifjúságból állnak, akiknek barátsága és esze sok menekülést és élettapasztalatot hordoz. Jones különösen egy lebilincselő karaktert tesz lehetővé. Van esze és sajátos varázsa, bár. Bár a középiskolai osztályok közül a legalacsonyabb kategóriában, „a buta osztály”, úgy tűnik, ő az egyik legokosabb és lebilincselőbb.

Az elejétől fogva rögtön izgalmas a történet, és felhívja a figyelmét, valamint érdeklődés a baráti társaság által tartott nyersen humoros vita nyitó jelenetével a női anatómiáról, amely a különböző főszereplők középpontba állítását szolgálja, és megadja a hangot a történethez, amely tele van humorral, nyers életábrázolásokkal és a tinédzserek viselkedése. A történet előrehaladtával követi kalandjaikat, tapasztalataikat és felfedezéseiket, amelyeket heves vágyak, káromkodások, tinédzser harag, drogok, alkohol és más elterelések, például a bosszú táplálják. Mint karakterek, egyedi személyiségük és interakcióik vezetik előre a történetet, miközben a hitelességet hirdetik történelmi és kulturális utalásokban.

Összességében azt tapasztaltam, hogy a Dumb Class: Boomer Junior High nemcsak szórakoztató olvasmányt kínál, hanem sokoldalú pillantás az élet kulturális és szociológiai útvonalaira, amelyekkel a hatvanas évek tinédzserei találkoztak és felfedezték. Ami azt illeti, én személy szerint a történetet a Stand By Me, a Grease és a Porkies némileg emlékeztető kombinációjának találtam. Csak egy figyelmeztetés, ez egy felnőtt témájú olvasmány, mivel a könyvben a szexualitás szintje meglehetősen grafikus, különösen a tizennégy és tizenöt évesek számára. Összességében azonban élveztem az olvasást és a dicséretet Mike Hatch írónak, aki remekül alakította a meséjét. Ezt az emlékezetes nagykorú történetet humorosan, jó húsú karakterekkel és a korszaknak megfelelő népnyelven művészien keltette életre. Ezt a könyvet azoknak az érett olvasóknak ajánlom, akik szeretik a sötét témájú humort.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük