Kövess engem – Francesca Moi Könyvszemle

Francescának határtalan energiája és lelkesedése van, ezért szeretné követni őt. 2014 -ben alapította az Empowering Events -t, miután gondolatmenedzser lett. Francesca szemináriumokon vett részt szerte a világon, beleértve Mr. Tony Robbins (kedvencem) előadásait is, és úgy döntött, hogy a legjobb módja a Meet Up használatával a követés megszerzésének.

Ez nem minden üzlet, ne tévesszen meg. Ha Francesca módszerét használja, okosabban fog dolgozni, hogy több ideje maradjon az Ön számára igazán fontos dolgokra. Nemcsak nagy jövedelemre tesz szert, nagyszerű életmóddal és kultikus követéssel rendelkezik; nagyon jól érzi magát vele.

Szenvedéllyel segít az embereknek az önfejlesztésben; ez a könyv másokat is segít átadni az üzenetet és az életmódot másoknak, akik az ő nyomdokaiba akarnak lépni.

Francesca nehezen hiszi el, de valójában az álomélete van. Sok rendezvényre hívják felszólalásra, segít összehozni az embereket, és minden este meleg és homályos beszélgetésekben végződik ügyfelekkel és jóakaratúakkal egyaránt.

Miután személyesen megtapasztalta a szemináriumok csodálatos előnyeit, amelyek beváltották ígéreteiket, Francesca szerette volna tovább terjeszteni a szeretetet. Ennek érdekében létrehozta az Empowering Events programot.

Felfedeztem őt, amikor kiszélesítettem a növekedési és marketing üzleti szemináriumokat. Megjegyeztem egy cikket a Facebookon, némi kutatást végeztem, és megkaptam az esélyt a Kövess engem e -könyv megvásárlására. Azt tapasztaltam, hogy üdítő, hogy nem éreztem magam kezdőnek, hanem hogy én is meg tudom csinálni. A lépések elég egyszerűek voltak, de azt tanácsoltam, hogy ne várjak mindent azonnal. Ez jelentette számomra a különbséget, egyesek most a világot ígérik, mások pedig túl keménynek hangzik.

Nem azt ígérték, hogy vagyonra teszek szert 90 nap alatt, nem ígértem, hogy nem kell semmit tennem, inkább arra késztetett, hogy kimegyek és megvalósítsam. Nem erről van szó?

A múlt héten Francesca Facebook -oldalán hallottam, hogy egy hozzám közel álló rendezvényen fog beszélni. Kihagytam a lehetőséget, hogy részt vegyek. Ír, miközben beszél, és nagyon jól éreztem magam. Szórakoztató történetek, igazi szívfájdalom, valamint a siker öröme mind megosztottak voltak.

Az Empowering Events célja, hogy olyan eseményeket biztosítson az embereknek, amelyek megmutatják az olyan embereknek, mint te és én, hogyan ösztönözhetjük vagy indíthatjuk elméink és vállalkozásaink növekedését, mivel egyikük nem tud sikeres lenni a másik nélkül!

Ajánlom ezt a könyvet azoknak, akik önmaguknak vagy másoknak dolgoznak, mint egy friss vállalkozás és egy kis szórakozás.

Brenda Mitchell a vagyongazdálkodási osztály vezetője, jelenleg az ingatlanfejlesztés hatodik évében szenvedélyesen rajong az iparágért, és arra törekszik, hogy innovatív módszereket találjon csapatának, családjának és barátainak támogatására és mentorálására, hogy teljes potenciáljukat elérjék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük