Interjú Roe De Pinto -val, a „Túl sok szemét a csomagtartómban!” Szerzőjével

Roe De Pinto tizennégy díjat kapott A zélandi kalandok és a Whubba című sorozatáért, és reméli, hogy folytatni fogja az elismeréseket ennek az imádnivaló kis epizódnak, a „Too Much Junk in My Trunk!” Új kiadásával. Édes karakterein, Zealy -n, pecsétbébén és Whubbán, a baba -orkán keresztül Roe folytatja útját, és arról álmodik, hogy visszahozza a sok évvel ezelőtt tanított erkölcsöt – tisztelje önmagát, egymást és az egész világot körülötted . Az ajándékozás, megosztás és törődés az egész életen át tartó kampánya, amely egy újszülött születésével kezdődik, egész fejlődési évük alatt. Úgy gondolja, hogy ha valaki másnak ad önmaga előtt, és mindig védi egymást, az egyszerű életleckék visszaállíthatják a békét és az erőszakmentességet egy nagyon elfáradt világban.

Szia Roe, és üdvözlünk! Olyan jó újra meglátogatni Önt. Miért nem mesél nekünk egy kicsit magadról.

Az írás előtt ingatlanügynök, adminisztratív asszisztens, menedzser, utazási iroda, közjegyző, stb. Voltam karrier céljából, de írok, amíg csak tudok, 10 éves koromtól kezdve. Két gyönyörű édesanya vagyok gyerekek, és Nana három értékes unokából, akik örömmel és szeretettel világítják meg az életemet. Ezek inspirálták írásaimat a nyugdíjas éveim alatt, miután számtalan órát néztem kedvenc tévéműsoromat- animációs rajzfilmeket.

Alig várom, hogy hallhassam, mivel foglalkoztál legutóbbi beszélgetésünk óta! Mi történik a Zealy és Whubba kalandjai című sorozatával?

Nos, már 3 éve dolgozom a Zealy és Whubba kalandjai című sorozaton, és az új könyvkiadással, amely a 4. könyv, a „Túl sok szemét a csomagtartómban”, eddig 14 díjat kaptam, így Nagyon örülök, hogy a közönség aggódva fogadja a könyveimet!

Nemrégiben a kiadók, Austin-Macauley vették fel, az első hármat felül kell vizsgálni a saját formátumukban, remélve, hogy marketingjük a következő szintre emeli a munkámat.

Ez nagyon izgalmas, gratulálok! És mi az a „Túl sok szemét a csomagtartómban!” körülbelül?

A negyedik könyvem a két kis karakterünkről szól, akik egy étkezési kalandot fedeznek fel, ami egy étkezési extravaganciává fejlődik, néhány újonnan szerzett baráttal, amikor hasfájásuk van, amit csak anyukájuk tud jobbá tenni, ha a legjobb tanácsokat adja. A könyv egy csodálatos leckével fejeződik be, miközben boldogan táncolnak az ének után, amit látni fognak, amikor jobban érzik magukat.

Imádom a könyveidben leírtakat! Nagyszerű felnőtteknek is – túlságosan jól tudok kapcsolódni a „Túl sok szemét a csomagtartómban!” Című üzenethez. Mi inspirált arra, hogy írjon arról, hogy túl sokat eszik?

Folyamatosan azt mondom a nagybabáimnak, hogy próbáljanak ki új ételeket, de hajlamosak túlfogyasztani azokat az ételeket, amelyeket szívesebben fogyasztanak, ezért úgy döntöttem, írok erről – és most emlékeznek arra, amit Zealy és Whubba tettek, és el fogják mondani az éneket, amikor emlékeztesse őket, hogy túl sokat esznek.

Mit szeretsz a gyermekkönyvek írásában, és mi a legnehezebb a gyerekkönyvek írása során?

A legnehezebb az, ha úgy érzem, hogy a gyermek agyába jutok, és tudom, hogyan fog reagálni a szavakra és a leckékre, amelyeket megpróbál átadni. A gyerekek olyan könnyen lenyűgözhetők, és nagyon óvatosnak kell lenni a megfogalmazás során, és egyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy megértsék.

Mit szeretne tudni, amikor elkezdte írni első könyvét?

Milyen unalmas a marketing valójában, ha valaki saját maga teszi közzé. Inkább az írásra fordítom az energiát!

Mennyire aktívan népszerűsíti könyveit? Meséljen nekünk néhány olyan dologról, amit tesz, hogy terjessze a híreket Zealyről és Whubbáról.

A közösségi média, a könyvek aláírása a parttól a partig, a díjak beadása, az áttekintések, a könyvvásárok és a kiállítások mind az én tevékenységeim – egyszemélyes zenekar vagyok.

Mit gondol a csoportok írásáról és a kritikai partnerekről?

Előnyösek abban, hogy objektíven tárják elénk a dolgokat, nem pedig úgy, ahogy látod, szubjektíven.

Részt vesz irodalmi konferenciákon? Ha igen, mi a legnagyobb elfoglaltsága ezeknek az eseményeknek?

Abszolút az expozíció a legfontosabb, valamint a hálózatépítés és annak megtekintése, hogy mi működik más írók és iparági szakértők számára.

Visszatekintve elképzelte, hogy sorozatai ennyi elismerést és elismerést kapnak? Mit jelent ez az érvényesítés íróként, de anyaként és nagymamaként is?

Teljesen el vagyok rémülve minden egyes díjától, és ez érvényesít mindent, amit írásomban kifejezek, hogy a kisgyermekes szülők viszonyuljanak a gyerekekhez.

Mit tettek Zealy és Whubba 30000 méterrel az égen egy repülőgépen? Azt hittem, hogy tengeri állatok?

Ó, a reklámot a nemzeti tévékben közvetítették a Talk Business 360, a Fox Business Network interjúiban, és kibővítették a Talk Business 360 -on, amely októberben és novemberben sugároz bizonyos American Airlines járatokat (összesen 27000). Nem tudom kifejezni a lüktető szívemet, amikor valójában magam láttam a repülés közben, valamint a tévében, mert az a küldetésem és az álmom, hogy valóra váljon, hogy egyszer láthassam a tévében animált formátumban, és ez nagy öröm számomra, hogy láthatom a szereplőimet A képernyőn!

Mi következik a Zealy kalandjai és a Whubba sorozatokból?

Az ötödik könyv gyártása még nem kezdődött el, bár a következő 8 forgatókönyv megvan, de nem szerkesztettem. Remélem, egy éven belül elkészül az 5. könyv.

Ismerve mindazt, amit most tud az írásról és a marketingről, valamint az egész folyamatot – milyen információkat továbbítana azoknak, akik be akarnak törni a gyerekkönyvek világába?

Készüljön fel az idő és pénz elköltésére, de a jutalom sokkal nagyobb, ha látja, hogy a gyerekek egymáshoz kapcsolódnak, boldogok és mosolyognak, amikor elolvassák, amit létrehoztak.

Hol léphetnek kapcsolatba veled az olvasók a közösségi médiában, és tudhatnak meg többet rólad és könyveidről?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük