Generációs átkok megtörése – a szabadságod érvényesítése (könyvszemle)

Ez a könyv megnyitja a szemét minden cselekedetünk következményeire és a gyermekeinkre nézve; még azok is, akik még meg sem születtek. Az átkok tárgyát régóta elhanyagolták, és szükségesnek tartottuk leleplezni őket. Kezdjük azzal, hogy bemegyünk a szentírásokba, hogy pontosan tudjuk, mit mond Isten róluk, hogyan működnek, és hogyan lehetünk teljesen megszabadulni tőlük. A generációs átkok annyira fontosak, hogy Isten felvette őket a tízparancsolat táblázatába. Tény, hogy sokan, köztük a mai keresztények is szenvednek az Isten parancsolatainak és elvárásainak való engedetlenség következményei alatt. Sokakat az ellenség láthatatlan és azonosíthatatlan rabsági eszközökkel köt le. Ebben a tanulmányban megtanítjuk, hogyan kell megszakítani ezeket a láncokat, amelyek az ellenségtől származnak. Olyan területeket vizsgálunk mélyebben, mint a bálványimádás (beleértve a Halloween -t is), az erkölcstelenség, az árulás, a lopás, a gyilkosság, stb. Úgy vélem, hogy miközben olvassa ezt a könyvet, és feltárja igazságait, felkavaró lesz, hogy megvizsgálja önmagát és szándékos erőfeszítéseket tesz szent életet élni, ha nem önmagáért, legalább gyermekei és a még meg nem született generációk érdekében. Áldjon meg az Isten, amikor ezt a könyvet olvassa, és kérem, hogy nyitott szívvel és elmével olvassa el, hogy megértése kiéleződhessen arra, ami valóban körülöttetek van.

Az egyik dolog, ami vonzza az isteni átkokat, amelyek mindig generációkon átívelnek, a bálványimádás. A bálványimádás egyszerűen Isten helyét vagy imádatát adja más dolgoknak. Ez azt jelenti, hogy hagyjuk a teremtőt, hogy imádjuk a teremtettet. Ez az istentisztelet Sátánnak, szellemeknek, démonoknak, angyaloknak, embereknek, állatoknak stb. tárgya a bálványimádás.

Az egyetlen istentisztelet, amelyet Isten elfogad, az az, aki egyszülött fia, Jézus Krisztus által jön hozzá. Ennek hiányában mindenképpen vonzza Isten büntetését (átkait). Isten szenvedélyesen gyűlöli a bálványimádást. Nem csoda, hogy mindig azt mondta, hogy ez gusztustalan és utálatos számára. Lelki házasságtörésnek, lelki paráznaságnak és a démonokkal való egyesülésnek nevezi. A Biblia pedig mindig a Sátánt azonosította ördöggel; aki minden bálványimádás és okkultizmus feje.

Tehát minden alkalommal, amikor az ember ebbe belemegy, egyszerűen félretolja Istent, hogy imádja Sátánt (Isten egyik teremtett lényét).
Sátán a mennyei angyali lények egyike volt, de hűtlenség (hazaárulás) miatt kiűzték. Arra gondolt, hogy megdönti Istent, Teremtőjét. Ő udvarolt Isten trónjának és imádatának, és ennek következtében örök kárhoztatásba száműzték. És mind a mai napig nem hagyta el az éhség az imádat fogadására. Pontosan ezért vezeti az embert arra, hogy Isten imádatát a dolgokra és tárgyakra terelje; amelynek ő mindig távoli és végső haszonélvezője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük