Ébreszd fel az óriást belülről – Tony Robbins Review

Tony (Anthony) Robbins Amerika vezetője a csúcsteljesítmény tudományában; munkája sok életet megváltoztatott, beleértve az enyémet is. El tudja adni az alapokat a leghatékonyabb technikákról, amelyekkel elsajátíthatja életének bármely részét. Annyira egyszerű, hogy bárki megteheti, ha úgy dönt.

Úgy gondolom, hogy eddigi fejlesztési könyvei közül ez a legjobb. Azóta és azelőtt is többet alkotott, de ennek újra és újra olvasása megváltoztatta a gondolkodásmódomat. Amikor szóba kerül, megérteti velünk, hogy elképesztő szenvedéllyel élhetjük az életünket, és hogy kontrollálhatjuk cselekedeteinket, érzéseinket, gondolkodásunkat és tetteinket.

Tony Robbins a legjobbaktól tanult, és megfogadja ezeket a tanításokat, és felhasználóbaráttá teszi őket, hogy megosszák velünk. Tapasztalata messze felülmúlja azt, amit egy életen belül elérhetnék, bemutatása egyszerűvé teszi mindenki számára. Ezek a szavaim nem az övéi, mert úgy érzem, ismerünk néhányat ezekből a dolgokból, de úgy dönt, hogy nem igazán ismerjük.

Mi a kulcs? Mi a szuper ereje? Meg kell valósítania a leckéket, különben csak egy másik történetet olvas. Az általa javasolt tevékenységek többsége őszintén nagyon könnyen megvalósítható, de következetes erőfeszítéseket igényel. Világosnak kell lennie, és több fájdalmat kell okoznia ahhoz, hogy a dolgokat úgy hagyja, ahogy vannak, mint azt, hogy a jelenlegi állapotában hagyja.

Tonynak vannak más lebontott programjai, amelyek specifikusak a súly, a munka, a pénz stb. Tekintetében. Ez inkább egy áttekintés, amely mindenki számára biztosítja az eszközöket, de ez egy nagy könyv. Bármit felfalok Tony által, ezért éhezek arra, hogy többet tanuljak, első alkalommal, amikor a munkájába kezd, ez túl sok lehet. Úgy érzem, ez attól függ, hogy hol vagy az életedben. Mindannyian tehetünk valami jobbat, és ez a könyv segít ebben. Válassza ki az egyik technikáját, és kövesse, és végül másokat is használni fog.

Íme néhány elvonatkoztatásom:

  • A napi kis döntések megváltoztatják a sorsát
  • A hiedelmek, értékek és szabályok megváltoztatásával megváltoztathatja viselkedését
  • Soha ne hagyja el a célok kitűzésének színhelyét, ha nem tesz valamit.
  • Minél jobbak a kérdések, annál pontosabbak a válaszok
  • Van időnk, ha megengedjük, hogy hitrendszerünk kijelentse, hogy igen.

A listám folytatódik, mivel sokat vettem a munkájából. A legjobb dolog az ő munkájában az, hogy ha egyszer látom, hogy meg tudom csinálni, több kedvem támad. Ez ismét hívővé tesz. A könyveit ajándékba kaptam és másoknak adtam, és soha nem öregszenek meg. Munkájával ellophatja a szívemet.

Ennek újbóli olvasása inspirált arra, hogy eljussak az egyik eseményére, amikor az ő visszatér Ausztráliába. Ahogy a nagy ember mondja: “Élj szenvedéllyel!”

Brenda Mitchell a vagyongazdálkodási osztály vezetője, jelenleg az ingatlanfejlesztés hatodik évében szenvedélyesen rajong az iparágért, és arra törekszik, hogy innovatív módszereket találjon a személyzet, a barátok és a család támogatására és mentorálására, hogy teljes potenciáljukat ki tudják használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük