Az okok, amelyek miatt mindig kívánni kell egy csillagot

Daniel Harvell szerző nemrégiben kiadta első regényét egy új sorozatban, „Wishing Will” címmel. Ez a nagyszerű olvasmány olyan karaktereket tartalmaz, amelyekhez könnyű kapcsolódni, ami nagyszerű a célközönségének, a középosztálybeli olvasóknak, különösen a fiúknak. Története egy pufók tinire, Will Will Cricketre összpontosít, aki megtalálta a titkot, hogy valóra váltsa egy vágyát. Will az interneten keresve felfedez egy legendát, amely szerint november 11 -én 11: 11 -kor és 11: 11 -kor kívánság teljesíthető.

Amikor Will próbára teszi ezt az elméletet, megállapítja, hogy bevált, de nagyon furcsa és színes megfigyelőket is vonzott. Will megtudja, hogy a szokatlan karakterek szó szerint csillagok a Sky Castle Network Enterprises vagy más néven SCENE nevű galaxisközi csoporttól. Will alapos megfigyelése és megbeszélése után úgy döntenek, teljesítik kívánságát. A lényeg az, hogy valamit tennie kell értük. Kívánságokat kell teljesítenie a rászorulóknak. Sajnos ugyanazok a gyerekek fogják őt választani, és megkeserítik az életét. Ezen kívül rengeteg szabályt és szabályt kell megtanulnia, mielőtt teljesülne a kívánsága.

Az akarat hatalmat kap. És miközben új képességeire összpontosít, még mindig foglalkoznia kell a családi problémákkal otthon, az iskolai zaklatókkal és egy gazemberrel, alapvetően egy gonosz dzsinnel, aki el akarja pusztítani az embereket és át akarja venni a SCENE világát. Amikor Will rájön, hogy a nagymamát elrabolta a dzsinn, a dilemma csak növeli a tennivalók halmát. Tud -e Will uralni hatalmát, teljesíteni a szükséges kívánságokat, megmenteni nagymamáját és két világát, anélkül, hogy megszegné a szabályokat?

A „Wishing Will” mindent tartalmaz, hogy vonzza a fiúkat és még a lányokat is. Van humor, kaland, iskolai csínytevések és még egy csúnya gazember is. Harvell büszke arra, hogy gondosan követi az álmát, az írást. Harvell szerint: „Mint sok írónak, nekem is vannak ötleteim a könyvekhez, és csak ki kell vennem őket. Van valami rendkívül kifizetődő abban, ha a történeted „valósággá” válik a számítógép képernyőjén, majd nyomtatott papíron. ”

Ha ismersz egy fiút, aki nem fog könyvet venni, akkor érdemes lesz bemutatni neki a „Wishing Will” -t, hogy jó szórakozást olvasson. Ez egy könyv és egy nagyszerű lehetőség a szülők, tanárok és gondozók számára is, hogy párbeszédet kezdjenek a megfélemlítésről, a családi kérdésekről és az iskolában kialakuló társadalmi kérdésekről. A szülők és a tanárok felolvasásként is használhatják ezt a könyvet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük