Állítsa le a negativitást – A 10 napos kihívás Anthony Robbinsszal

Ez a kihívás Anthony „Ébreszd fel az óriást belülről” című könyvéből származik, mivel ez egy olyan sír 539 oldal, amelyet kiválasztottam az áttekintésre. Én, mint mások milliói, nagy rajongói vagyok Anthony Robbinsnak. Mesélek a kihívásról, de sok más előnye is van a könyv elolvasásának; Ez egy gyakorlati munkafüzet.

Alapvetően ezek a kihívás szabályai:

10 napig nem szabad a negatív gondolatokon gondolkodni.

Ha megjelenik egy negatív gondolat, azonnal cserélje le egy pozitívra.

Módosítsa a negatív állapotot. (Ennek módját lásd a könyvben)

a következő 10 napban a problémák megoldására összpontosítson, ne a problémákra.

Ha megengeded magadnak, hogy elmerülj egy negatív gondolatban, és nem váltod le gyorsan, akkor újra kell kezdened további 10 egymást követő napon.

Pozitív embernek tartom magam, de az utóbbi időben számos visszaesésem volt, valójában ez egy nehéz év volt, és negatívnak érzem magam. Tehát én is kitűzöm magamnak a 10 napos kihívást. Ha hosszabb leírást szeretne kapni a szabályokról, vagy tanácsot szeretne kapni a negatív állapotok megváltoztatásával kapcsolatban, minden megtalálható a könyvben, rengeteg más hasznos tanáccsal együtt.

Így az elmúlt év több esése után láttam egy tévében, a „Tai Cheng” -ben, a Tai Chi egyik formáját. Ezek egy sor gyakorló videók, amelyek célja az erők és az egyensúly fejlesztése. Ez az első lépésem a megoldások keresésében és a pozitív gondolkodásba való visszatérésben, és megrendeltem őket.

Ha te is vállalod ezt a kihívást, akkor a felhatalmazás felé haladsz, és elutasítod a negatív utakat. Nem mindig változtathatja meg az eseményeket, de más megvilágításban tekintheti meg őket, és megtalálhatja a legjobb megoldásokat.

Milyen kihívásaid vannak? Megpróbálja megtalálni a módját az otthoni munkavégzéshez, mint például 2 000 000 000 más, aki a Google -ban keres, hogy megmentse az ingázást ezeken a hideg fagyos reggeleken a folyamatos forgalmi dugókban. A ma délelőtti hírek szerint most minden ötödik nem szokatlan helyzetben dolgozik, sokan önálló vállalkozók. Kóstolja meg az otthoni munkavégzés szabadságát és idejét.

Ha szeretne egy egyszerű módszert arra, hogy a franchise-hoz hasonló biztonsági mentéssel kezdjen online működni, de nem kell hatalmas költségekkel járnia, akkor az edző és a mentor irányításával az affiliate marketing biztosítja a franchise biztonságának nagy részét. Az ügyfelek számára legkelendőbb termékeket naprakész marketing képzéssel együtt biztosítjuk, amely lehetővé teszi, hogy jutalékot szerezzen, miközben elsajátítja a szükséges új készségeket.

Kezdje a részmunkaidőben, hogy megnézze, az életmód az Ön számára-e, miközben továbbra is biztonságban vannak a fizetési csekkek. Vannak milliomosok és részmunkaidősek is az iparágban, a választás a tiéd. Ezenkívül sokféle utat választhat, ha ismeri az alapokat.

Az affiliate marketing szinte mindenkinek alkalmas, aki alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkezik, és erős vágya van a további tanulásra, valamint a sikerre való kitartásra. Minden résen vannak társult programok, ezért nézze meg a magazinállványokat ötletekért és témákért.

Bármi legyen is a vállalkozása az új évre, fogadja el a 10 napos kihívást, az boldogabbá, kevésbé stresszessé tehet, és többet érhet el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük