A vérviszonyok áttekintése

Kathy Cohen és Edward Cohen társszerzők Blood Relations című fordulatos jogi thrillere, amely ugyanolyan durván kielégíti, mint az intrikákat, a Blood Relations, amely megdöbbentő befejezésig tart. olvassa el, ez a legális thriller elhozza az olvasókat New Orleans forró és párás vidékére, ahol a szelektív Munger és Cameron ügyvédi iroda zárt ajtaja mögött a dolgok ugyanolyan forrónak és még gőzösebbnek bizonyulnak. És amikor a fiatal Kyle Cameron véletlenül felfedezi apja hűtlen kapcsolatát a szexi, femme fatale munkatársával, Laura Niles ügyvéddel, célja, hogy elcsábítsa apja szerelmi érdeklődését. A dolgok azonban megfordulnak a szörnyűségben, amikor Laura Niles -t meggyilkoltnak találják, és Jake -Kyle apja -a bizonyítékok közvetett forgatagának középpontjába kerül, ami tönkreteheti karrierjét, házasságát és akár az életét is. Börtönben vagy kivégzésben áll, Jake-nek nincs más választása, mint bíznia rosszfiú fiában és ügyvédjében, Kyle-ban, aki megpróbálja megvizsgálni azt az esetet, amely őt megijesztené vagy megtörné.

Teljes egészében egó, pénz , a gazdagság és a New Orleans -i kultúra találó történetmeséléssel és stílussal rendelkezik, ez az elbeszélés összetett karakterek együttesét látja el, amelyek intrikálnak és haragot vonzanak, valamint szikrázóak – tele személyiséggel csupa tökéletlen karakterrel, akiknek hatalmas egója átlépi a látszólag sérthetetlen határokat , következmények nélkül. Különösen vonzóak az összetett és kiemelkedő hímek, Jake és Kyle Cameron. Apa és fia diszfunkcionális, mind a nőcsábász férfiakat kiegyensúlyozza a felejthetetlen és rendkívül testi Laura sorsolása.

A szerzők Cohen hiteles történetet mesél el, amely élénk festményű környezetben kezeli az olvasókat egy intenzív jogi köré dráma cselekményfordulatokkal és szexi közjátékokkal kiegészítve, olyan olvasmányhoz vezetve, amely felforralja a vért és az érzékeket is. Intelligens és izgalmas történetet mesélnek, amely azonnal magával ragadja az olvasót a sötét múlt, a rossz döntések, a családi diszfunkció és a jogi dráma közjátékaival, amelyek mind a csalás, gyilkosság és szex hálójába vannak temetve, és amelyek felfedik a végéig tomboltál. Ezenkívül a 1940-es évekbeli noir-filmre bólintottam, Laura különösen magával ragadó, mivel Kyle pszichéjében játszódik, és tovább fokozza ezt a jól megírt történetet.

Összességében a Blood Relations egy lédús, felnőtt témájú gyilkossági rejtély, amit érdemes elolvasni. Élveztem a fordulatos cselekményt, az érdekes fordulatokban úszást, a diszfunkciót, a drámát és a párás szexualitást. Végső soron ez az a fajta könyv, amelyet kötelező olvasmánynak kell tekinteni a legális thrillerek rajongói számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük