A valaha írt legjobb 5 könyv a gazdagságról

1. Gondolkozz és gazdagodj

Eredetileg 1937-ben jelent meg, ez a klasszikus bestseller kétségkívül az egyik legjobb vagyonról szóló könyv, amelyet valaha írtak. Ez a könyv világszerte emberek millióinak segített elérni álmait. A szerző, Napoleon Hill egy életen át kutatott sikeres, gazdag és legerősebb emberek között a földön, köztük Henry Ford, Andrew Carnegie, Thomas Edison, John D. Rockefeller és Charles M. Schwab. Ebben a könyvben Napoleon Hill felfedte kutatási bölcsességét „tizenhárom lépés a gazdagsághoz” formájában, amelyek megváltoztatják az életedet.

2. Babilon leggazdagabb embere

Ez a klasszikus 1926 -ban jelent meg, és az egyik leginspirálóbb könyvnek tekinthető a gazdagságról. Ez a kortalan klasszikus, amelyet milliók szeretnek, a kulcs ahhoz, amire vágysz, és minden, amit meg akarsz valósítani. Ez a könyv felfedi a személyes gazdagság titkát. Ez a könyv a pénzszerzés, a pénzmegőrzés és a pénzkeresés titkait őrzi. Számtalan olvasó segített ezzel a híres könyvvel. Ez a könyv megérti és megoldást kínál személyes pénzügyi problémáira, amelyek végigvezetik Önt egy életen át.

3. Gazdag apa Szegény apa

Gazdag apa Szegény apa a valaha írt legjobb személyi pénzügyi könyv, és évek óta bestseller. Gondolt már arra, hogy miért gazdagodnak meg a gazdagok, és miért szegényednek el szegények, vagy miért küzd sok magasan képzett ember egész életében anyagilag? Akkor ez a könyv megadja a válaszokat. Ez a könyv megmutatja, hogy a gazdag, középosztálybeli és szegény emberek költik a pénzüket. Ebben a könyvben Robert Kiyosaki szerzője kiváló tanácsokat ad, amelyek megváltoztathatják az életét.

4. A milliomos elme titkai

Ez a könyv megjelent a New York Times bestseller-listáján, és az első helyen szerepelt a Wall Street Journal üzleti könyveinek listáján. Ebben a kiemelkedő könyvben a szerző, T. Harv Eker megtanítja, hogyan kell gondolkodni és viselkedni gazdag emberként. T. Harv Eker szerint ha úgy gondolja, mint a gazdagok, és azt teszi, amit a gazdagok, akkor nagy valószínűséggel ti is meggazdagodtok! Az általa tanított elveket alkalmazva T. Harv Eker mindössze két és fél év alatt nulláról milliomos lett. Úgy véli, hogy a nagy gazdagság elérésének kulcsa a gondolkodással kezdődik, mert a gondolatok érzelmekhez vezetnek, amelyek cselekvésekhez vezetnek, amelyek eredményhez vezetnek. Kötelező olvasmány a vagyonteremtésről.

5. A szomszéd milliomos

A milliomosokat túl gyakran sztereotípiák szerint extravagáns életmóddal és felelőtlen költségvetési szokásokkal élik. De az igazság az, hogy a milliomosok több mint 99% -a szorgalmas, módszeres megtakarító és befektető. Ebben a bestsellerben a szerzők: Thomas J. Stanley és William D. Danko felfedik, hogy a milliomosok nagy része rendkívül takarékos és óvatos a pénzével. A legtöbb igazán gazdag Amerikában nem a Beverly Hillsben vagy a Park Avenue -n él – a szomszédban. Ők azok, akik birtokolják a vegytisztító vállalkozást, az autókereskedést, az étteremláncot, a kenyérgyártó céget, az ékszerüzletet, a szarvasmarha -tanyát, a fuvarozási céget és a vízvezeték -áruházat. Olvassa el ezt a könyvet, hogy megtudja, hogyan teremtették meg a milliomosok a vagyonukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük